Hopp til hovedinnhold
Arrangementer
Jubileumskonferanse: Håndteringskompetanse i en vanskelig hverdag

Tidspunkt

Sted

Falstadsenteret - Falstadvegen 59, Ekne

Jubileumskonferanse: Håndteringskompetanse i en vanskelig hverdag

Hvordan kan vi skape en skole som tilrettelegger for alles behov?

Er du lærer eller jobber innenfor skoleverket? Da vil du antagelig kjenne deg igjen i utfordringene og tematikken som vil bli dykket ned i når Falstadsenteret inviterer til jubileumsarrangement i forbindelse med 10års markeringen av Dembra.

I 2023 er det 10 år siden de første fem skolene startet med Dembra. I dag tilbys Dembra over hele landet gjennom seks freds- og menneskerettighetssentre. Jubileumet markeres gjennom lokale arrangementer på hvert senter, og en større jubileumskonferanse i Oslo. Som en del av denne nasjonale markeringen arrangerer vi på Falstadsenteret Jubileumsarrangementet:

«Håndteringskompetanse i en vanskelig hverdag: Hvordan vi kan skape en skole som tilrettelegger for alles behov?» den 17. oktober kl 09:00 – 15:30.

Skolevegring, skolefravær og global medborgerskapsundervisning er blant stikkordene konferansen tematiserer. Falstadsenteret og Dembra inviterer til innspill fra blant annet universitetslektor Christian Skotnes, Hans Liens fra Mobbeombudet og Siri Denstad Langlo som er fylkesstyremedlem i Utdanningsforbundet.

Les mer om programmet her!

Deltakelse er gratis, men du må melde deg på via linken under!

I samarbeid med:

  • Dembra ved Falstadsenteret