Hopp til hovedinnhold

Personvernerklæring

Hva inneholder denne erklæringen?

Dembra er opptatt av å ivareta personvern på en god og forsvarlig måte.

Erklæringen inneholder informasjonen du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Her kan du altså lese hva slags informasjon vi samler på, hva vi bruker den til og hvor informasjonen er lagret.

Om informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin hver gang du besøker nettstedet. Informasjonskapsler brukes ofte som en støtte til funksjoner på nettstedet, men også til å samle informasjon til eieren av nettstedet. Denne informasjonen brukes til å lage rapporter og forbedre nettstedet. Vi lagrer aldri informasjon som kan brukes til å identifisere deg personlig.

Dembra sine nettsider og bruk av informasjonskapsler

Dembra sine nettsider skal fungere slik at lagrede søk eller bruk av informasjonskapsler ikke direkte kan knyttes til en person.

Hotjar

Vi bruker analyseverktøyet Hotjar for å få innsikt i brukernes behov på nettsiden vår. Dette gjør oss i stand til å optimalisere brukernes opplevelse av siden. Vi ser blant annet på hvor mye tid brukerne tilbringer på hvilke sider, hvilke lenker de velger å trykke på, og hvor langt brukerne scroller på nettsidene. I tillegg blir Hotjar brukt for innsamling av svar på spørreundersøkelser.

IP-adressen blir brukt for å fastslå hvilket land brukeren er i, og blir lagret i anonymisert form på Hotjars servere.

Hotjar lagrer informasjon om brukerne i en anonymisert brukerprofil. Verken Dembra eller Hotjar vil bruke denne informasjonen til å identifisere brukerne.

Du kan lese mer i Hotjars retningslinjer for personvern.

Fathom Analytics

Dembra.no bruker Fathom Analytics til å få anonymisert statistikk om nettsiden vår. Fathom Analytics er en mer minimalistisk versjon av "Google Analytics" som er i tråd med COPPA, GDPR, ePrivacy og CCPA.

Ved å bruke Fathom Analytics kan vi se hvilke artikler og sider som får mest trafikk, noe som gjør at vi vet hvilke sider vi skal forbedre – og hva slags innhold vi skal lage i fremtiden.

Du kan lese mer om hvordan Fathom håndterer personvern på Fathoms nettsider.